Spoilerforlenger Mazda 6 Mk2 Sport Hatch (Gh-Series) Preface

MaxtonSKU:MA-6-2-SPORT-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension Mazda 6 MK2 Sport Hatch (Gh-Serien) Preface: Effektivitet og Stil

Spoiler Extension Mazda 6 MK2 Sport Hatch (Gh-Serien) Preface er designet til å passe perfekt til din Mazda 6 MK2 Sport Hatch (Gh-Serien) Preface (2008-2010). Denne modifiseringen vil gi bilen din et sporty og dynamisk estetisk utseende samtidig som det forbedrer aerodynamikken.

Automotive Kvalitet Laget for å Vare

Dette komplett sett inkluderer Spoiler Extension med 3M-tape og en avfettingsduk. Produktet er laget av Abs plast, et materiale spesifikt opprettet for bruk i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Abs produkter er kjennetegnet ved økt styrke og fleksibilitet, noe som betyr at ditt nye Spoiler Extension vil tåle veiens utfordringer.

Tuv Materialgutachten Sertifisert: Godkjent Kvalitet

Vi har fokus på kvalitet. Derfor har dette produktet blitt TÜV Materialgutachten sertifisert, en sertifisering som garanterer det høyeste kvalitetsnivået i automotive industrien. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, så du kan være sikker på at du kjøper fra en pålitelig kilde.

Mazda 6 MK2 Spoiler Extension: Forbedre Din Kjøreopplevelse med Stil

Kjøp din Spoiler Extension for Mazda 6 MK2 Sport Hatch (Gh-Serien) Preface i dag og oppdag hvordan denne lille modifikasjonen kan gjøre en stor forskjell på bilens utseende og ytelse. La oss forbedre din kjøreopplevelse med stil og eleganse.