Frontleppe Racing Mazda 3 Mk2 Mps

MaxtonSKU:MA-3-2-MPS-CNC-FD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Racing Mazda 3 Mk2 Mps - Høykvalitets Bilmodifikasjon

Høy Kvalitet og TÜV Godkjente Materialer

Våre Frontleppen er laget av robust ABS-plast, et materiale som gir den høyeste holdbarheten og fleksibiliteten. Materialet er mye brukt i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av bilens karosseri. Hvert produkt vi tilbyr går gjennom strenge kvalitetskrav og har TÜV godkjenning som sikrer overlegen kvalitet og holdbarhet.

Bilen Din Bør Ha Drastisk Bedre Utseende

Våre Frontleppe Racing Mazda 3 Mk2 Mps gir bilen din et drastisk bedre utseende. Produktet kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringselemmenter og en brukervennlig monteringsmanual med klare instruksjoner. Det vil ikke være behov for noen ekstra trinn i prosessen.

Autorisert Distributør av Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, gir vi deg kun det beste. Vårt samarbeid med Maxton Design sikrer at vi alltid har de beste produktene tilgjengelig for våre kunder.

Enten du er en bilentusiast på jakt etter det beste tilbehøret til din Mazda, eller bare noen som ønsker å forbedre bilens utseende, er vår Frontleppe Racing Mazda 3 Mk2 Mps det perfekte valget for deg.