Frontleppe Racing Mazda 3 Mk2 Sport (Preface)

MaxtonSKU:MA-3-2-SPORT-CNC-FD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Maksimer Din Mazda 3 Mk2 Sport Med Vår Frontleppe Racing Kit

Frontleppe av ABS-plast

Vår Frontleppe Racing Mazda 3 Mk2 Sport er laget av holdbar ABS-plast, et kjent materiale i bilindustrien brukt til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produksjonselementet går igjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer dets overlegne holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet.

Forbedret Utseende og Lett Montering

Vår frontleppe vil drastisk forbedre utseendet på din Mazda 3. Frontleppen kommer klar for montering med alle nødvendige elementer inkludert, samt en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra monteringstrinn – enkel og ukomplisert til manges begeistring.

Maxton Design Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Alle våre produkter oppfyller høye standarder for kvalitet og ytelse, slik at du kan nyte den ekstra sikkerheten og funksjonaliteten som bilen din fortjener.

Mazda 3 eiere kan stole på oss for deres biltilbehør og deler, for å sikre at deres bil ser bra ut og fungerer på sitt beste. Oppgrader din Mazda 3 Mk2 Sport i dag med vår Frontleppe Racing Kit.