Sidesplittere Bak Lexus Rc F

MaxtonSKU:LE-RCF-1-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak Lexus Rc F - Høykvalitets ABS-plast Diffuser

Lexus Rc F er en bil kjent for sin styrke og robusthet. En deler som forbedrer det allerede kraftige utseendet er imidlertid en diffuser laget av ABS-plast - en materiale som er vidt brukt i bilindustrien, spesielt for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Denne diffuseren er et resultat av strenge kvalitetskontroller og er TÜV-sertifisert, noe som sikrer høy holdbarhet og fleksibilitet.

Enkelt installasjon og overlegen finish

Denne Lexus RC F diffuser vil gi bilen din et dramatisk bedre utseende, noe som øker den allerede formidable tilstedeværelsen. Den kommer klar til montering med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn involvert, noe som gjør installasjonen enkel og grei.

Maxton Design - Din pålitelige partner for bildele

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Uansett om du er ute etter en diffuser for Lexus Rc F eller andre bildele, kan du stole på oss for kvalitetsprodukter og utmerket kundeservice. Utforsk vårt sortiment og oppgrader bilen din i dag!