Frontleppe V.1 Lexus RC

MaxtonSKU:LE-RC-1-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Svart Glans V.1 Lexus RC: Maxton Design, Frontleppen i ABS-plast, betydelig forbedring av bilutseende, TÜV godkjent

Maxton Design og Frontleppe V.1 Lexus RC

Denne superb Frontleppen V.1 Lexus RC er et flaggskipprodukt av Maxton Design, et merke kjent for sinestetikk og kvalitet. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi optimal kvalitet og ytelse.

Frontleppen: Laget i ABS-plast

Frontleppen er fremstilt av ABS-plast, et materiale kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, noe som underbygger produktets holdbarhet.

TÜV-godkjent og estetisk plettfri

Denne Frontleppe V.1 Lexus RC er ikke bare praktisk, men også visuelt imponerende, og gir et drastisk bedre utseende på bilen. Ikke bare det, men produktet er også TÜV-godkjent, noe som betyr at det har bestått strenge kvalitetskrav.

Denne Frontleppe kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Med denne frontleppen er det ingen ekstra trinn, og du kan forvente en problemfri monteringsopplevelse.