Side Skirts Diffusers Lexus RC

MaxtonSKU:LE-RC-1-SD1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Side Skirts Diffusers Lexus RC: Oppgrader Bilen Din Med Kvalitetssikret ABS-Plast

Lexus RC Side Skirts Diffusers er et viktig tilskudd til enhver entusiastisk bilinnehavers samling. Disse sidekjørtene er laget av ABS-plast, et material som brukes mye i bilindristrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet oppfyller strenge kvalitetskriterier og er TÜV-godkjent, noe som sikrer holdbarhet, fleksibilitet, og kvaliteten på materialet som brukes.

Forbedre Bilens Utseende Med Vårt Side Skirt Diffuser

Våre Lexus RC Side Skirts Diffusers vil gi et drastisk forbedret utseende til begge sidene av bilen din. Med sitt attraktive design og dens jevnere linjer, vil disse sidekjørtene få bilen din til å se mer sofistikert og sportslig ut. Det beste av alt, produktet blir levert montørklart med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig.

Anerkjent Distributør Av Maxton Design i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi forsikre deg om produktets autentisitet og kvalitet. Ved å kjøpe fra oss, får du ikke bare et toppkvalitets-produkt, men også den beste kundeservice og støtte i bransjen.