Spoilerforlenger Lexus Rc F

MaxtonSKU:LE-RCF-1-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakspoilerkappe til Lexus Rc F: En Samling Kvalitetsdeler

Bakspoilerkappen til Lexus Rc F er laget spesielt for Lexus Rc F modellene fra 2014 og frem til nå. Erstatteren er laget av holdbar Abs-plast, et materiale som er kjent for sin fantastiske styrke og fleksibilitet. Abs-plast er et materiale som ble opprettet spesielt for bruk innen bilindustrien, og benyttes i stor grad i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler.

Alt du Trenger er Inkludert i Komplett Settet

I komplett settet finner du bakspoilerforlengelse med 3M Tape og en avfettingsklut som sikrer at applikasjonen blir optimal. Monteringen er enkel og krever minimal innsats, noe som betyr at du kan nyte den oppgraderte bilen på kort tid. Abs-produkter er karakterisert med økt styrke og fleksibilitet.

Din Garanti for kvalitet: TÜV Materialgutachten Sertifisert

Denne bakspoilerkappen har blitt Tuv Materialgutachten sertifisert, noe som betyr at den har bestått strenge kvalitetskontroller og oppfyller høye standarder. Vi er autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, så du kan være sikker på at du får et kvalitetsprodukt.

Å kjøpe Maxton Design produkter betyr å investere i pålitelig kvalitet for din Lexus Rc F. Oppgrader bilen din med denne bakspoilerkappen laget av Abs-plast nå!