Spoilerforlenger Lexus Rc

MaxtonSKU:LE-RC-1-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for Lexus Rc 2014-

Vårt premium Spoiler Cap er designet for Lexus Rc 2014- modeller. Dette produktet gjør en bred forskjell for kjøretøyets utseende og aerodynamikk.

Komplett sett med høykvalitetsmaterialer

Vårt Spoiler Cap Sett gir alt du trenger for en effektiv og vellykket installasjon. Settet inkluderer en Spoilerforlengelse Med 3M Tape for enkel montering, og en Avfettingsduk for å sikre en ren arbeidsflate og optimal vedheft.

Avansert ABS-plastforsterkning

Produktet er laget av Abs-plast. ABS-materialet er spesielt laget for bruk i bilindustrien. Det brukes i produksjon av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. ABS-produkter er kjent for deres økt styrke og fleksibilitet.

TÜV-sertifisert for kvalitetsgaranti

Dette produktet har oppnådd TUV Materialgutachten-sertifisering, noe som garanterer kvaliteten. Som autoriserte distributører av Maxton Design-produkter i Norge, tilbyr vi sterke og fleksible produkter laget spesielt for bilindustrien.

Du kan være trygg på at vårt Lexus Rc Spoiler Cap-tilbud er en god investering for bilen din. Ta kontakt i dag og oppdag hvordan vi kan forbedre estetikken og funksjonaliteten til kjøretøyet ditt med vår kvalitets Spoiler Cap.