Frontleppe Lexus NX Facelift

MaxtonSKU:LE-NX-1F-H-FD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Front Splitter Svart Glans Lexus Nx Facelift

Maxton Design - Kvalitet og design

Denne Front Splitteren er spesielt designet for Lexus NX Facelift 2017-. Den er produsert av Abs-plast, materialet anerkjent for dens styrke og fleksibilitet, utformet spesifikt for bruk i bilindustrien. Produkter laget med Abs-plast er kjennetegnet ved økt holdbarhet og motstandsdyktighet.

Forbedrer yteevnen

Front Splitter Lexus NX Facelift er ikke bare stylingkomponent, men det forbedrer også bilens yteevne ved å senke bilen visuelt og forbedre grepet og stabiliteten på veien. Denne splitteren er i svart farge og klar til montering rett ut av boksen, uten behov for ytterligere arbeid, med mindre du ønsker å male den i en annen farge.

Valgfri tilpasning og høykvalitets sertifisering

Vårt produkt har blitt TÜV Materialgutachten-sertifisert (TÜV sertifiserer for materiale), det garanterer høyeste kvalitet på materiale og utførelse. Splitteren kommer med et komplett monteringssett og en monteringsmanual for enkel installasjon.

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, som betyr at vi kan tilby kundene våre pålitelige, overlegne og stilige bilkomponenter.