Sentersplitter Bak Lexus Is Mk3 H (uten finner)

MaxtonSKU:LE-IS-3-H-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.699 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Lexus Is Mk3 H (uten finner) - Perfekt Design og Høy Kvalitet

Oppgrader din Lexus Is Mk3 H med vår avansert Sentersplitter Bak (uten finner). Denne diffuseren er fremstilt med høykvalitets ABS-plast, det mest brukte materialet i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Den gjennomgår sterke kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som garanterer dens holdbarhet og fleksibilitet.

Sikrer Bedre Estetikk og Funksjon

Vårt elegante design av Sentersplitter Bak vil sørge for et drastisk forbedret utseende på baksiden av Lexus. Denne høykvalitets diffuseren kommer komplett med alle nødvendige monteringselementer og en utførlig monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingen ekstra trinn er nødvendige for installasjonen, noe som gjør den til et ideelt valg for bilkjennere.

Vårt mål er å tilby deg et produkt som ikke bare møter, men overgår dine forventninger, og det er grunnen til at vi står bak vårt produkt med en sterk forpliktelse til kvalitet og design.

Oppgrader bilen din i dag med vår Sentersplitter Bak Lexus Is Mk3 H (uten finner) for det perfekte balansen mellom funksjon og stil.