Spoilerforlenger Lexus Is Mk2

MaxtonSKU:LE-IS-2-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Luftavviserkappel for Lexus Is Mk2 (2005-2013)

Luftavviserkappel for Lexus Is Mk2 er designet for å bli installert på Lexus Is Mk2-modellene fra 2005 til 2013, med fokus på ytterligere funksjonalitet og estetikk. Dette produktet er bygget for å vare med et høykvalitets Abs-plast materiale, som er kjent for sin robusthet og fleksibilitet.

Kvalitetsmaterialer for langvarig bruk

Vårt Abs-plast materiale er spesielt designet for bilindustrien, som tilbyr økt styrke og fleksibilitet. Denne typen materiale brukes ofte i produksjon av fabrikklofanger og andre bildeler, verdenskjent for sin holdbarhet og høy ytelse. Alle våre produkter er laget av dette materialet for å sikre langvarig bruk.

Komplett sett for enkel installasjon

Dette produktet leveres som et komplett sett, inkludert Luftavviserforlengelse med 3M Tape og Avfettningsduk. Dette sikrer at du har alle nødvendige komponenter for en enkel og rask installasjon.

Tuv Materialgutachten-sertifisert

Dette produktet har blitt TÜV Materialgutachten-sertifisert (TÜV-godkjenning for materiale), noe som bekrefter produktets kvalitet og holdbarhet. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, og tilbyr kun produkter som oppfyller de høyeste kvalitets- og effektivitetsstandardene.