Rear Side Splitters Lexus IS F Mk2

MaxtonSKU:LE-ISF-2-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Rear Side Splitters Lexus IS F MK2

ABS-plast Konstruksjon

Denne bakre side splitteren for Lexus IS F MK2 er produsert med solid ABS-plast, et materiale som er anerkjent for sin holdbarhet og fleksibilitet i bilindustrien. ABS-plast brukes mye for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Produktet går igjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer dets høy holdbarhet og kvalitet.

Forbedret estetikk og enkel installasjon

Denne diffuseren gir et drastisk forbedret utseende på baksiden av bilen. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringsutstyr og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn involvert i prosessen, noe som gjør det enkelt for alle bileiere å gi bilen deres et løft.

Godkjent distributør av Maxton Design produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi kun produkter av høyeste kvalitet. Dette produktet er intet unntak, og vi garanterer at det vil oppfylle og overgå dine forventninger til en bakre side splitter.

*Vennligst merk: Dette produktet er spesifikt designet for en Lexus IS F MK2. Det kan ikke passe andre modeller eller merker.