Frontleppe V.2 Lexus IS F Mk2

MaxtonSKU:LE-ISF-2-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.2 Lexus IS F MK2: En Drastisk Forbedring for Din Bil

Lexus IS F MK2 Frontleppe V.2 er designet for å forbedre bilens utseende betydelig og legge til en følelse av eleganse og raffinement. Frontleppe er laget av høy-kvalitat ABS-plast, et materiale som er bredt brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. TÜV-godkjent, gir det høyeste holdbarhet, fleksibilitet og eksepsjonell finish.

Høykvalitets Materialer og Streng Kvalitetskontroll

Frontleppe V.2 Lexus IS F MK2 er laget av sterk og holdbar ABS-plast, og går gjennom streng kvalitetskontroll for å sikre overlegen yteevne. Denne frontleppen er TÜV-godkjent, som vitner om kvalitetsstandarden den opprettholder. ABS-plast gir denne frontleppen sin holdbarhet og fleksibilitet, som lar den motstå tøffe kjøreforhold.

Monteringsklar for Enkel Installasjon

Frontleppen kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det skåner deg for unødvendig bry og tid med installasjon. Med Frontleppe V.2 Lexus IS F MK2, er det ingen ekstra trinn, bare enkel og problemfri installasjon.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, noe som sikrer at du får autentiske produkter av høy kvalitet. Du kan være trygg på at vi har det beste utvalget av Frontleppe V.2 Lexus IS F MK2 og andre Maxton Design produkter.