Sideskjørt Diffusere Kia Stinger Gt

MaxtonSKU:KI-ST-1-GT-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusere for Kia Stinger GT - Maxton Design

Oppdag det nye nivået av biltilbehør med Sideskjørt Diffusere for Kia Stinger GT - et eksepsjonelt produkt designet for bilentusiaster. Dette er en kvalitet laget av ABS plast, som er kjent i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vi setter pris på høy holdbarhet og fleksibilitet, og vi sørger for at dette produktet er TÜV-godkjent for å imøtekomme strengeste kvalitetskrav.

Betydelig bilforbedring

Med dette Sideskjørt Diffusere for Kia Stinger GT vil du oppleve en radikal forbedring i bilens utseende. Det gir et bedre utseende på begge sidenene av bilen. Rask og enkel installasjon er garantert, da produktet kommer med alle nødvendige monteringselementer og en installasjonsmanual med klare instruksjoner. Ingenting ekstra er nødvendig.

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, garanterer vi deg høykvalitetsprodukter.

En unik bilopplevelse

Sideskjørt Diffusere gir din Kia Stinger GT en unik og fremragende sjarm. Takket være de høyverdige materialene den er laget av og den perfekte passformen, vil du oppleve en ekstrem profesjonalitet og stil. Velg det beste for bilen din - velg kvaliteten vi tilbyr.