Spoilerforlenger Kia Proceed Gt Mk3

MaxtonSKU:KI-CE-3-PRO-GT-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension for Kia ProCeed Gt Mk3

Vår Spoiler Extension for Kia ProCeed Gt Mk3 er designet for å passe for Kia ProCeed Gt Mk3 2018 og utover. Laget av robust ABS-plast, dette produktet gir bilen din et moderne og raffinert utseende.

Kvalitetsmateriale og inkluderte kostnader

Vårt produkt bruker ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien på grunn av sin styrke og fleksibilitet. ABS-plast brukes i produksjon av fabrikkfendere og andre bildeler, og gir økt styrke og fleksibilitet til våre produkter. I tillegg til spoiler forlengelsen leverer vi også et komplett sett som inkluderer en avfettende klut og 3M tape.

Sertifisert og autorisert

Hvert produkt vi selger er TÜV Materialgutachten-sertifisert, noe som betyr at det har blitt grundig testet og godkjent for bruk i bilindustrien. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, så du kan være trygg på at du kjøper fra en pålitelig kilde.

Oppgrader bilen din med vår Spoiler Extension

Gjør bilen din enda mer iøynefallende med vårt Spoiler Extension for Kia ProCeed Gt Mk3. Det er en flott måte å gi bilen din en sporty og elegant følelse, samtidig som du forbedrer aerodynamikken. Hvis du er ute etter å tilpasse Kia ProCeed Gt Mk3, se ikke lenger enn vår Spoiler Extension.