Sideskjørt splittere Kia Proceed Gt Mk 3

MaxtonSKU:KI-CE-3-PRO-GT-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Splittere for Kia Proceed GT Mk 3

Du ser på våre sideskjørt splittere spesielt designet for Kia Proceed GT Mk 3. Disse skreddersydde delene er laget av topp kvalitets ABS-plast, et materiale som er anerkjent i bilindustrien for sin utmerkede holdbarhet og fleksibilitet. Med TÜV-godkjennelse og strenge kvalitetskrav, kan du være trygg på at dette produktet er bygget for å vare.

Kvalitetsmateriale og holdbarhet

Våre Sideskjørt Splittere er laget av ABS-plast, som brukes mye i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette sikrer høy holdbarhet og fleksibilitet på det materialet som er brukt.

Slående estetikk for din bil

Disse splitterne vil gi bilen din et drastisk bedre utseende. Pakken kommer komplette med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn - du har alt du trenger for en uproblematisk installasjon.

Maxton Design's autoriserte distributør

Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi garantere at du får et produkt av høyeste kvalitet til bilen din. Vårt fokus er alltid å levere best verdi for pengene til våre kunder.