Sideskjørt racing diffusers Honda CIVIc X Type R

MaxtonSKU:HO-CI-10-TYPE-R-CNC-SD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Racing Diffusers Honda CIVIc X Type R

Superior Kvalitet Materiale

Vårt Sideskjørt Racing Diffusers for Honda CIVIc X Type R er laget med førsteklasses ABS-plast, et materiale betrodd og mye brukt i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette robuste materialet sørger for høy holdbarhet og fleksibilitet til produktet. Det er strengt testet og TÜV godkjent, noe som bekrefter dets utmerkede kvalitet.

Maksimal Utseende Forbedring

Sideskjørt Racing Diffusers gir et drastisk forbedret utseende på begge sider av din Honda CIVIc X Type R. Den gir ikke bare et sporty og elegant utseende, men også forbedret aerodynamisk ytelse. Produktet kommer monteringsklar komplett med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er enkelt å installere og det er ingen ekstra trinn nødvendig.

Offisiell Maxton Design Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, gi deg tilgang til høykvalitets Sideskjørt Racing Diffusers utformet for å passe perfekt til din Honda CIVIc X Type R. Vi står bak kvaliteten på produktene vi selger, og vi går den ekstra milen for å sikre at våre kunder er fornøyd.