Støtfangerskjørt Valance Bak Honda Civic IX Type R

MaxtonSKU:HO-CI-9-TYPE-R-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfangerskjørt Valance Bak Honda Civic IX Type R – En Unik Oppgradering

Behøver du en holdbar oppgradering til din Honda Civic Type R? Vår Støtfangerskjørt Valance Bak er svaret du har ventet på. Fremstilt av ABS-plast, et materiale kjent for sin robusthet og fleksibilitet, er denne diffuseren laget for å tåle daglig bruk og værforhold. Det er en av Maxton Design produkter som vi er en autorisert distributør av i Norge.

Overlegen Kvalitet og Robusthet

Kjenn deg trygg med denne TÜV-godkjente Honda Civic bakdiffuser, som er beregnet for å sikre holdbarhet av høy kvalitet. Vi har streng kvalitetskontroll for å sikre at den lever opp til, og overgår dine forventninger. Den gir forbedret aerodynamikk og et dristig, sportslig utseende.

Effortless Monteringsprosess

Vår Støtfangerskjørt Valance Bak for Honda Civic IX Type R er designet for enkel montering. Enten du er en hobbyist eller en proff, vil du finne monteringsprosessen grei. Det kommer med alle nødvendige monteringskomponenter samt en detaljert monteringsmanual.

Med denne oppgraderingen er du sikker på å nyte et forbedret utseende og forbedret ytelse av din bil. Velg din Støtfangerskjørt Valance Bak i dag!