Frontleppe Racing V.2 Honda Civic IX Type R

MaxtonSKU:HO-CI-9-TYPE-R-CNC-FD2A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgradert Frontleppe Racing V.2 for Honda Civic IX Type R

Gi bilen din et mer dristig og sporty utseende med vår Frontleppe ver.Racing V.2 for Honda Civic IX Type R. Denne frontleppen er laget av kvalitets ABS-plast, et materiale som er kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast benyttes også i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosseridel, noe som vitner om dets solide konstruksjon.

Kvalitet og holdbarhet garantert

Vi holder fast ved strenge kvalitetsstandarder i alle ledd av vår produksjon. Vår Frontleppe ver.Racing V.2 er TÜV-godkjent, noe som sikrer at du får et produkt som oppfyller de høyeste krav til holdbarhet. Takket være det fleksible materialet og robust design, vil frontleppen kunne motstå slitasje og tåle tøffe kjøreforhold.

Enkel montering for en oppgradert look

Vår Frontleppe ver.Racing V.2 kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en tydelig monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn, så du kan være trygg på en rask og enkel montering. Denne frontleppen vil gi din Honda Civic IX Type R et drastisk bedre utseende, understreke bilens sportslige særtrekk og forbedre aerodynamikken.

Autorisert forhandler av Maxton Design produkter i Norge

Vi er en stolt autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på å få autentiske og kvalitetssikrede deler for din Honda Civic IX Type R fra oss. Oppgrader utseendet på bilen din i dag med vår Frontleppe ver.Racing V.2.