Frontleppe Racing V.1 Honda Civic IX Type R

MaxtonSKU:HO-CI-9-TYPE-R-CNC-FD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din Honda Civic IX Type R Med Frontleppe Racing V.1

Økt holdbarhet og fleksibilitet med ABS-plast

Denne fremragende Frontleppe Racing V.1 er konstruert med robust ABS-plast, et materiale populært innen bilindustrien for sin eksepsjonelle holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast brukes rutinemessig til å lage fabrikkstøtfangere og andre kritiske deler av bilens karosseri. Vårt produkt gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer den høye holdbarheten og materialets kvalitet.

Betydelig forbedret utseende med enkel montering

Denne strømlinjeformede Frontleppe Racing V.1 vil forvandle utseendet på din Honda Civic IX Type R på drastisk vis. Den kommer klar for montering med alle nødvendige monteringselementer og en tydelig monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn eller kompliserte prosedyrer nødvendig.

Maxton Design produkter hos autorisert distributør

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Det betyr at du kan ha full tillit til kvaliteten og opphavet av de produkter som vi tilbyr.

Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vårt team av erfarne profesjonelle står klar til å hjelpe deg med alle aspekter av ditt kjøp, fra spørsmål om produkter til installasjonsstøtte. Oppdag forskjellen med vår Frontleppe Racing V.1 for Honda Civic IX Type R i dag.