Sideskjørt diffusers Honda Accord Mk8. (Cu-Series) Preface Sedan

MaxtonSKU:HO-AC-8-SD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers for Honda Accord Mk8 (Cu-Series) Preface Sedan

Honda Accord eiere kan nå forbedre kjøreopplevelsen og bilens estetikk med våre høykvalitets Sideskjørt Diffusers. Laget av industristandard ABS-plast, er disse Sideskjørt Diffusers designet for å gi overlegen holdbarhet og fleksibilitet til din sedan.

Unik konstruksjonskvalitet

Produsert av høyt pålitelig ABS-plast som brukes omfattende i bilindustrien, går hvert produkt gjennom strenge kvalitetskrav. TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet, disse Sideskjørt diffusers er det ideelle valget for din Honda Accord Mk8.

Fantastisk estetikk

Disse Sideskjørt Diffusers gir en drastisk forbedring av utseendet på begge sider av bilen. De kommer klargjort for montering, komplett med alle nødvendige monteringsdeler og en klar monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn; enkelheten i installasjonen vil overraske deg.

Valg av etterbehandling

Du kan velge mellom tre typer finish for å tilpasse ditt Honda Accord til dine preferanser. Enten du foretrekker tekstur, glans, eller karbonimitasjon, vil din sedan skinne med en fornyet estetikk. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.