Frontleppe Honda Accord VII Type-S

MaxtonSKU:HO-AC-7-TYPE-S-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Honda Accord VII Type-S: Øk Bilens Estetikk og Funksjonalitet

Kjøretøyet ditt fortjener det beste og vi tilbyr akkurat det med vår Frontleppe Honda Accord VII Type-S. Denne frontleppen er laget av høykvalitets ABS-plast, samme materiale som brukes mye i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Ikke bare er materialet holdbart og fleksibelt, det gjenstår også strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent for å sikre en uovertruffen standard.

Bedre Utsende og Kvalitet med Frontleppe Honda Accord VII Type-S

Vår frontleppe Honda Accord VII Type-S gir ditt kjøretøy en slående forbedring av utseendet.Jeg kommer med alt nødvendig monteringsmateriell og en klar monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn, og selv nybegynnere vil finne monteringsprosessen enkel og grei.

Valg av Etterbehandling: Tekstur, Glans eller Karbonimitasjon

Vi gir deg fleksibilitet ved å tilby tre typer overflater å velge mellom: tekstur, glans og karbonimitasjon. Dette vil gi kjøretøyet ditt en skreddersydd look som reflekterer din unike stil. Alle er av overlegen kvalitet for å sikre det stiligste og mest holdbare resultatet. Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge.