Sideskjørt diffusers Hyundai Tucson Mk3 Facelift

MaxtonSKU:HY-TU-3-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers for Hyundai Tucson Mk3 Facelift

Øk din Hyundai Tucson's attraktivitet med vår Sideskjørt diffusers. Laget med førsteklasses ABS-plast, et materiale som er kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet, tilbyr dette produktet både stil og funksjonalitet. ABS-plast brukes bredt i bilindustrien for fabrikkstøtfangere og andre kroppsdele, noe som gjør dette til en pålitelig oppgradering for din bil.

Høykvalitets Materialer og Design

Dette produktet er TÜV-godkjent og møter strenge kvalitetskrav. Det gir din Hyundai Tucson et drastisk bedre utseende på begge sider. Det kommer med alle nødvendige monteringskomponenter og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn for monteringsprosessen.

Anpasset Etterbehandling

Du har valget mellom tre ulike etterbehandlinger : tekstur, glans, og karbonimitasjon. Uansett hvilken overflate du velger, kan du være trygg på at disse sideskjørt diffusorene vil legge til en karakteristisk stil på din Hyundai Tucson. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

Maxton Design - En Forbedring av estetikk og ytelse

Forbedre estetikken til din Hyundai Tucson med våre Maxton Design Sideskjørt Diffusers. Med deres høykvalitative materialer, skreddersydd etterbehandling og enkle installasjonsprosess, gir disse diffusorene en enestående oppgradering til din bil. Oppdag forskjellen i dag.