Spoilerforlenger Hyundai I30 Mk3 Hatchback

MaxtonSKU:HY-I30-3-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerforlengelse for Hyundai I30 MK3 Hatchback

Spoilerutvidelsen passer perfekt for Hyundai I30 MK3 Hatchback (2017 - ). Utformet spesielt for å forbedre bilens estetikk og handling, gir denne spoilertutvidelsen en kant i ytelse og stil. Laget av høykvalitets ABS-plast, er denne spoilerutvidelsen både sterk og fleksibel for å motstå de mest utfordrende kjøreforholdene.

ABS plast av høy kvalitet

ABS-materialet i dette produktet ble spesielt utviklet for bruk i bilindustrien. Kjent for sin styrke og fleksibilitet, brukes ABS i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Med denne spoilertutvidelsen kan du være sikker på at du får en kvalitetsdel som varer.

Tuv Materialgutachten-sertifisert

Vi er stolte over å informere om at dette produktet har oppnådd TÜV Materialgutachten-sertifiseringen. Dette bekrefter produktets kvalitet og pålitelighet, og gir deg ro i sinnet når du kjøper hos oss.

Maxton Design - Autorisert distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør for Maxton Design-produkter i Norge, en merkevare kjent for deres fremragende kvalitet og design. Hver spoilertutvidelse kommer med 3M Tape og avfettingsduk for enkel installasjon.