Sideskjørt diffusers Hyundai I30 Mk3 N

MaxtonSKU:HY-I30-3-N-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusers Hyundai i30 Mk3 N: Øk kjøretøyets estetikk og ytelse

Gi din Hyundai i30 Mk3 N et oppgradert utseende med vår eksklusive Sideskjørt diffusers. Dette er et toppvalg blant bileiere, da de betydelig forbedrer både bilens estetikk og aerodynamikk

Holdbarhet og Kvalitet

Sideskjørtet brukes mye i bilindustrien for dens unike kombinasjon av holdbarhet og estetikk. Vårt sideskjørt er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som vanligvis brukes til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som garanterer dets pålitelighet og langvarige bruk.

Enkel installasjon

Ikke mer hodepine med installasjonsprosessen. Vårt Sideskjørt diffusers kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Installasjonen er rask og enkel - det er ingen ekstra trinn.

Etterbehandling

Enhance the look of your Hyundai i30 Mk3 N even further with our unique finish options. You can choose from three different finishes: texture, gloss, and carbon imitation. Each one offers a distinct aesthetic appeal that will make your vehicle stand out.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi er dedikert til å sørge for at du får akkurat det du leter etter når det gjelder å forbedre utseendet og ytelsen til din Hyundai i30 Mk3 N.