Diffuser Bak Racing V.2 Hyundai I30 N Mk3 Hatchback

MaxtonSKU:HYI303NCNC-RS3BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.299,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Opgrader din Bil med Diffuser Bak Racing V.2 Hyundai I30 N MK3 Hatchback

Forbedre din biloplevelse med vores Diffuser Bak Racing V.2 for Hyundai I30 N MK3 Hatchback. Denne diffuser er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som er mye benyttet i bilindustrien, spesielt for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Med sin TÜV-godkjenning, kan du være sikker på dens holdbarhet og fleksibilitet, noe som vil gi din bil et drastisk bedre utseende.

Enkel Montering med Diffuser Bak Racing V.2

Vårt produkt kommer klar til montering, med alle nødvendige monteringselementer inkludert og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. er. Der er ingen ekstra trinn, noe som betyr at du er klar til å dra nytte av denne oppgraderingen på kort tid

Du Stoler på Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi garantere for produktene vi selger. Disse diffusorene er laget for å passe til din Hyundai I30 N MK3 Hatchback perfekt, og gi den et mer sporty og moderne utseende. Ikke gå glipp av denne muligheten til å gi din bil en oppgradering nå.

Ønsker du et produkt som kombinerer kvalitet, holdbarhet, og stilig design? Ikke se lenger enn vår Diffuser Bak Racing V.2 for Hyundai I30 N MK3 Hatchback.