Sentersplitter Bak (Uten vertikale finner) Hyundai I30 Mk3 Hatchback

MaxtonSKU:HY-I30-3-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak (Uten vertikale finner) Hyundai I30 Mk3 Hatchback

Oppgradere din Hyundai I30 Mk3 Hatchback med vår premium kvalitet Sentersplitter Bak(Uten vertikale finner). Dette produktet sikrer et mer attraktivt utseende og overlegen holdbarhet på bilen din. Laget av robust ABS-plast, er dette produktet mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast er strengt testet og TÜV godkjent for å sikre holdbarheten og fleksibiliteten det gir.

TUV godkjent holdbarhet og fleksibilitet

Våre Sentersplitter Bak (Uten vertikale finner) er nøye produsert for å møte de høyeste standarder. Produktet kommer med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør prosessen for å oppgradere bilens utseende rask og enkel.

Forbedrer bilens utseende drastisk

Vårt produkt vil dramatisk forbedre utseendet til Porsche-bilens bakside. Du har muligheten til å velge mellom tre ulike etterbehandlinger, inkludert tekstur, glans, og karbonimitasjon. Dette gir deg muligheten til å skreddersy utseende slik at det passer perfekt til din stil og preferanser.

Autorisert distributør av Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi den høyeste kvaliteten av Porsche biltilbehør. Vår produkter er laget til å vare, med suveren holdbarhet og enestående estetikk.