Spoiler Cap Hyundai I30 Mk.2

MaxtonSKU:HY-I30-2-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Kappe Hyundai i30 mk.2: Forbedre Din Bil Med Stil Og Kvalitet

Dette er en førsteklasses Spoiler Kappe til Hyundai i30 mk.2 fremstillet for modsellsårene 2011 til 2017. Denne spoileren har blitt spesielt utviklet for å passer perfekt til din Hyundai og er laget for å motstå det tøffeste kjøretøyet. Abs plast, som er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet, gir holdbarhet og langvarig ytelse.

Fullstendig sett for enkel montering

Med dette komplette settet får du alt du trenger for en problemfri montering. Settet inneholder en Spoiler Utvidelse Med 3M BÅND, en avfettingsklut for å sikre at overflaten er helt ren før montering og instruksjoner for å få det beste resultatet. 3M BÅND gjør monteringen til en lek og sikrer en sikker passform.

Produkt laget spesielt for bilindustrien

Denne Spoiler Kappe er laget av Abs plast. Abs materiale er kjent i bilindustrien for sin pålitelighet og varighet. Det er det foretrukne materialet for produksjon av fabrikkfendere og andre bildeler. Abs produkter er karakterisert ved deres økte styrke og fleksibilitet. I tillegg har vårt produkt TÜV Materialgutachten sertifisering som vitner om kvaliteten på materialene.

Autorisert Distributør Av Maxton Design

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan stole på at du får den beste service og support når du kjøper fra oss.

Forbedre kjøreopplevelsen din med denne førsteklasses Spoiler Kappe. Kjøp nå og gi bilen din det oppgraderingen den fortjener.