Sentersplitter Bak Hyundai I30 Mk.2

MaxtonSKU:HY-I30-2-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.699 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Senter Splitter Bak Hyundai I30 Mk.2: Kvalitetsdeler til Bilen Din

Senter-splitter Bak Hyundai I30 Mk.2 er en essensiell bilkomponent for de som setter pris på både teknisk kvalitet og slående estetikk. Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

Sikkerhet og Holdbarhet

Ved å benytte ABS-plast, et materiale anerkjent i bilindustrien for dets overlegne styrke og holdbarhet, sikrer denne splitteren best mulig beskyttelse. Våre produkter gjennomgår streng kvalitetskontroll, med TÜV godkjenning for å garantere sikkerhet og holdbarhet. I tillegg er produktet designet for enkel installasjon, komplett med alle nødvendige monteringskomponenter og en klar instruksjonsmanual. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør monteringsprosessen smertefri og direkte.

Økt Estetisk Appell Med Våre Etterbehandlingsalternativer

Denne senter-splitteren vil gi bilen din et sterkt visuelt løft. Bortsett fra dens tekniske fordeler, tilbyr produktet også betydelige estetiske fordeler. Du kan velge mellom tre etterbehandlingstyper: tekstur, glans, og karbonimitasjon, som alle gir din Hyundai I30 Mk.2 et unikt utseende. Bestem deg i dag for å oppgradere bilen din med vår Senter-splitter Bak Hyundai I30 Mk.2.