Frontleppe Racing Peugeot Rcz Facelift

MaxtonSKU:PE-RCZ-1F-CNC-FD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre Din Bil Med Frontleppe Racing Peugeot Rcz Facelift

Topkvalitetsmaterialer: Frontleppene til denne Racing Peugeot Rcz Facelift er laget av høykvalitets ABS-plast, som er et materiale som ofte brukes i bilindustrien til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserikomponenter. Produktet har gjennomgått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som garanterer dens holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet.

Effektiv oppgradering til bilens utseende:

Ved å legge til Frontleppe på din Peugeot Rcz, kan du dramatisk forbedre ditt vekhikels estetikk. Ikke bare fremhever det bilens opprinnelige linjer, men det gir også en mer sportslig profil. Frontleppen kommer klargjort for montering, med alle nødvendige festeemner og en detaljert monteringsmanual som gir enkel og rask installasjon.

Stolthet av å være en autorisert distributør:

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi dedikert til å bringe de beste biloppgraderingene til det norske markedet. Våre produkter er kjent for deres kvalitet, holdbarhet og stil, noe som gjør dem til det naturlige valget for de som ønsker å forbedre sin Peugeot Rcz Facelift.

Du kan stole på oss for å gi deg topp kvalitetsdeler til bilen din, og med Frontleppe til Peugeot Rcz Facelift, kan du forvandle kjøretøyet til noe enkelt og unikt.