Frontleppe V.1 Peugeot Rcz Facelift

MaxtonSKU:PE-RCZ-1F-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilen din med Frontleppe V.1 Peugeot Rcz Facelift

Gi bilen din en kraftig forbedring med vår Frontleppe V.1 Peugeot Rcz Facelift. Denne frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. Den er brukt mye i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vårt produkt går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre holdbarhet, fleksibilitet og materiale.

Optimalisert for bilens utseende

Frontleppe V.1 Peugeot Rcz Facelift vil gi bilen din et drastisk forbedret utseende. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige festelementer, og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn - bare enkel og effektiv oppgradering av bilens estetikk.

Etterbehandling som passer din stil

Du har muligheten til å velge mellom tre typer etterbehandling for frontleppen:

  • tekstur,
  • glans,
  • karbonimitasjon.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Uansett hvilken stil du foretrekker, kan du være trygg på at du får en frontleppe av høy kvalitet som vil gi bilen din et unikt preg.

Handle lokalt hos en autorisert distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere autentisitet og høy kvalitet på våre produkter. Gi bilen din en estetisk oppgradering med vår Frontleppe V.1 Peugeot Rcz Facelift i dag.