Spoiler Cap Peugeot 308 II Gti

MaxtonSKU:PE-308-GTI-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for Peugeot 308 Ii Gti

Oppgrader din Peugeot 308 II GTi 2015 - 2018 med vårt elitære Spolier Cap sett. Med forbedret styrke og fleksibilitet, er produktet laget av førsteklasses ABS-plast, kjent for sin bruk i bilindustrien. Tilgjengelig i teksturert, glansetsvart og karbon-looken overflater gir det ditt kjøretøy en sofistikert finish.

Maxton Design Spolier Cap Sett

Dette settet inkluderer en Spoiler Extension med 3M Tape, en avfettingsklut og en monteringsmanual. Bare den ene siden av spoileren er strukturbelagt, legge til ekstra piff til ditt kjøretøy. Vi er autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, så du kan stole på kvaliteten.

Kvalitet og Sertifisering

ABS-materialet er skapt spesielt for bruk i bilindustrien med økt styrke og fleksibilitet. ABS er benyttet i produksjonen av fabrikkbumpere og mange andre bildeler. Produktet er TÜV Materialgutachten-sertifisert (TÜV-sertifisering for materialer) , noe som sikrer at du får et kvalitetsprodukt.

Perfekt Passform for Peugeot 308 Ii Gti

Enten du leter etter en forbedring av kjøretøyets estetikk eller ønsker å oppgradere sine aerodynamiske egenskaper, er vår Spoiler Cap for Peugeot 308 Ii Gti det perfekte tilbehøret for bilen Peugeot 308 II GTi 2015 - 2018. Opplev en fantastisk oppgradering til ditt kjøretøy med vår Spoiler Cap.