Side Skirts Diffusers Peugeot 308 Mk2 Facelift

MaxtonSKU:PE-308-2F-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilen din med Side Skirts Diffusers for Peugeot 308 MK2 Facelift

Forbedre bilens estetikk med vår robuste Side Skirts Diffusers Peugeot 308 MK2 Facelift. Perfekt utformet for å passe til Peugeot 308 modeller, vil sidekjørtet gi bilen den ekstra kanten den trenger for å skille seg ut.

Fremstilt av holdbart ABS Plast

Vårt sidekjørt er laget av ABS-plast, et materiale som er mye benyttet innen bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet går igjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet.

Utviklet for en Enkel Montering

Dette sidekjørtet kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, og du kan forvandle utseendet til bilen din på kort tid.

Autorisert Distributør av Maxton Design

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Med å handle fra oss kan du være sikker på å få et produkt av høy kvalitet som vil server ditt behov.

Uansett om du er en bilentusiast som er klar for å forvandle utseendet til bilen din, eller bare noen som leter etter holdbare, høykvalitets autodeler, vil våre Side Skirts Diffusers Peugeot 308 MK2 Facelift gi deg det du leter etter.