Side Skirts Diffusers Peugeot 308 GT Mk2 Facelift

MaxtonSKU:PE-308-2F-GT-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Side Skirts Diffusers Peugeot 308 GT MK2 Facelift, Sidekjørt: En oppgradering i ABS-plast

Kvalitets ABS-plast for holdbarhet

Vårt sidekjørte er laget av robust og allsidig ABS-plast, som ofte brukes i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Gjennom strenge kvalitetskontroller og TÜV sertifisering, garanterer vi høy holdbarhet, fleksibilitet, og materialets kvalitet på vårt produkt.

Økt estetikk og enkel montering

Dette sidekjørte vil gi et drastisk bedre utseende på begge sider av bilen. Produktet kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn eller utfordringer med montering.

Maxton Design Autorisert Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, står vi bak kvaliteten på produktene vi selger, inkludert dette sidekjørtet for Peugeot 308 GT MK2 Facelift.

Ved Side Skirts Diffusers Peugeot 308 GT MK2 Facelift, kombinerer vi kvalitetsmaterialer i ABS-plast med et estetisk tiltalende design for å forbedre bilens utseende og funksjon. Med vår enkle monteringsprosess, kan du raskt oppgradere bilen din med dette holdbare og fleksible produktet. Som en autorisert distributør av Maxton Design, står vi alltid klare til å hjelpe deg med dine biloppgraderingsbehov.