Sentersplitter Bak Peugeot 308 II Gti (Without Vertical Bars)

MaxtonSKU:PE-308-GTI-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Til Peugeot 308 II Gti (Uten Vertikale Stenger)

Peugeot 308 II GTi baksplitter, er et kvalitetsprodukt til bilen din. Laget av ABS-plast, et materiale hyppig benyttet i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre kroppsdeler, gir denne diffusoren ikke bare et drastisk forbedret utseende bak på bilen, men sikrer også høy holdbarhet og fleksibilitet.

Økt Holdbarhet med ABS-plast

Toppkvalitet er viktig i bilindustrien, og vår TÜV-godkjente Sentersplitter har bestått streng kvalitetskrav. Med kvaliteten på materialet, er denne Peugeot splitteren et produkt du kan stole på. Den kommer monteringklar, med alle nødvendige monteringselementer og klare instruksjoner, og krever ingen ekstra trinn for montering.

Fleksible etterbehandlingsalternativer

Du kan tilpasse din Peugeot baksplitter med tre forskjellige typer etterbehandling: tekstur, glans, eller en karbonimitasjon. Dette gir deg muligheten til å personliggjøre bilens utseende slik du ønsker det.

Offisiell Distributør av Maxton Design Produkter

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Kjøp med tillit, da våre produkter er sikret med garanti og støttet med kundeservice av høy standard.