Frontleppe V.2 Peugeot 308 Mk2 Facelift

MaxtonSKU:PE-308-2F-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen din Med Frontleppe V.2 Peugeot 308 MK2 Facelift

Med vår Frontleppe V.2 Peugeot 308 MK2 Facelift, kan du drastisk forbedre bilens estetikk og funksjonalitet. Denne frontleppen er laget av sterk ABS-plast, som brukes mye i bilindustrien, spesielt for å lage støtfangere og andre karosseridele. Produktet vårt oppfyller strenge kvalitetskrav, og er TÜV godkjent for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og materialets kvalitet.

Featuring Maxton Designprodukt i Norge

Som autorisert distributør av Maxton Designprodukter i Norge, er vi stolte over å tilby denne holdbare og attraktive frontleppen til din Peugeot 308. Produktet kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringsdeler, og en klar instruksjonsmanual er inkludert. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, og vi inkluderer alt du trenger for å forbedre utseendet til din bil.

Endre Estetikken med Frontleppe V.2 Peugeot 308 MK2 Facelift

Vår Frontleppe V.2 Peugeot 308 MK2 Facelift vil gi bilen din en elegant, sporty og sofistikert utseende. Med vår frontleppe kan du raskt og enkelt oppgradere bilens utseende og følelse. Gjør bilen din unik med vårt produkt som kombinerer holdbarhet, fleksibilitet og design i ett.

Laget for Bilkjennere Kunne Elske

Vi er stolte av kvaliteten på våre produkter og forstår hva bilentusiaster ser etter. Med vår Frontleppe V.2 Peugeot 308 MK2 Facelift kan du være trygg på at du får et produkt som er utformet med omhu, og med hensyn til de høyeste standardene i bransjen.