Frontleppe Renault Talisman V.1

MaxtonSKU:RE-TA-1-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre Din Bil Med Frontleppe Renault Talisman V.1

Hvis du er på jakt etter biltilbehør for å forbedre bilens utseende og ytelse, vil vår Frontleppe Renault Talisman V.1 oppfylle ditt behov. Den er produsert med innovativ ABS-plast som er et populært valg innen bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Pålitelig og Høy Kvalitet

Denne frontleppen har bestått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som garanterer dens høye holdbarhet og fleksibilitet. Vi sikrer at hvert produkt som kommer ut av produksjonen, opprettholder den høye standarden innen biltilbehør. Med andre ord garanterer vi langvarig bruk og førsteklasses kvalitet på alle våre produkter.

Forbedrer Bilens Utseende

Vår Frontleppe Renault Talisman V.1 er designet for å gi din bil et mer drastisk og utbedret utseende. Den leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringsklemmer og en brukermanual, noe som gjør monteringsprosessen enkel og problemfri.

Velg Din Foretrukne Etterbehandling

For å passe til din stil og preferanse, kan du velge mellom tre typer etterbehandling: tekstur, glans, og karbonimitasjon. Uansett valg, forsikrer vi deg om at Frontleppe Renault Talisman V.1 vil forbedre bilens estetikk og ytelse.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og med vårt utvalg av biltilbehør, er vi trygge på at du vil finne noe som passer til din bil.