Splitter Bak Renault Megane II Rs

MaxtonSKU:RE-ME-2-RS-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilens Utseende Med Splitter Bak Renault Megane II RS

Med vår Splitter Bak Renault Megane II RS vil du drastisk forbedre bilens utseende. Produsert av ABS-plast, et materiale høy verdsatt i bilindustrien for dets holdbarhet og fleksibilitet, sikrer streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning et førsteklasses produkt.

Design og Kvalitet

Diffuseren er laget av industri-styrke ABS-plast, kjent for dets pålitelighet i bilproduksjon. Dette produktet oppfyller strenge TÜV-krav, noe som garanterer holdbarhet og høykvalitets prestasjon. Stemplet med Maxton Designs forpliktelse til kvalitet, er du sikret en moren, stilig oppgradering av bilens design.

Enkel Monteringsprosedyre

Klar til overflate-lokk, diffuseren kan enkelt monteres hjemme - det trengs ingen ekstra trinn. Den leveres komplett med alle nødvendige monteringsutstyr og en brukervennlig manual med klare instruksjoner.

Personlig Tilpasning

Etterbehandling er tilgjengelig i tre stiler: tekstur, glans, og karbonimitasjon. Hver stil gir en unik sjarm, slik at du kan tilpasse bilens utseende etter din egen personlige smak.

Som autorisert Maxton Design-distributør i Norge, vi gir se deg med høykvalitets produkter som vil bokstavelig talt ta bilen din opp i et annet nivå.