Spoilerforlenger Renault Megane Mk3 Rs Trophy

MaxtonSKU:RE-ME-3-RS-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerforlengelse Renault Megane MK3 Rs

Spoilerutvidelse for Renault Megane 3 Rs Trophy versjon 2011 til 2015 gir kjøretøyet ditt et unikt preg. Denne spoilerforlengelsen er produsert av Abs-plast av høyeste kvalitet, og kommer med et sett med 3M tape og en avfettingsklut som gjør installasjonen enklere.

Innhold av spoilerutvidelsesett

Det komplette settet inkluderer: Spoilerforlengelse med 3M-tape. En avfettingsklut følger også med. Dette produktet er garantert å passe perfekt på kjøretøyet ditt med materialer av høyeste kvalitet som brukes i produksjonen. Abs-plast er populært i bilindustrien for sin økte styrke og fleksibilitet.

Abs-plastkonstruksjon

Abs-materialet er spesielt utviklet for bruk i bilindustrien. Det er ofte brukt i støtfangerproduksjoner og andre bildeler. Abs-plastprodukter er preget av økt styrke og fleksibilitet. Denne funksjonen garanterer en langvarig ytelse og en uovertruffen passform for din Renault Megane.

Tuv Materialgutachten-sertifisering

Dette Spoiler Extension-settet er Tuv Materialgutachten-sertifisert. Produktets materiale er uavhengig verifisert og anerkjent. Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge sikrer vi at produktene våre oppfyller høye standarder for sikkerhet og kvalitet.