Spoilerforlenger Renault Megane IV Rs

MaxtonSKU:RE-ME-4-RS-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension Renault Megane Iv Rs

Vår spoiler extension er spesielt designet for Renault Megane IV RS 2018. Dette produktet forbedrer bilens estetikk, samtidig som det bevarene dens origine funksjonalitet og ytelse.

Komplett Sett Med Høypresterende Komponenter

Tilbehørssettet inneholder en spoiler extension med 3M tape og en avfettende klut for enkel installasjon. Alle disse delene sikrer en perfekt passform og enkel montering. Laget for å vare, kan du være trygg på produktets holdbarhet og styrke.

Produkt Av Utmerket Kvalitet Laget Av ABS Plast

Produktet er laget av ABS plast, et materiale som er kjent for sin økt styrke og fleksibilitet. ABS-materiale er mye brukt i bilindustrien, og brukes i produksjon av fabrikkfendere og andre bildeler.

TUV Sertifisert Og Autorisert Distributør

Dette spoiler extension produktet har fått TÜV Materialgutachten-sertifikat. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og garanterer derfor for produktets ekthet og kvalitet.

Få din bil til å skille seg ut med vårt spoiler extension for Renault Megane IV RS 2018. Denne oppgraderingen vil ikke bare forbedre bilens utseende, men også dens ytelse.

I henhold til søkestatistikk, er de mest relevante keywordene: "Spoiler Extension", "Renault Megane Iv Rs", "Maxton Design", og "ABS Plast". Disse ordene ble brukt i teksten og undertitlene for å forbedre SEO.