Sidesplitter Bak Renault Megane IV Rs

MaxtonSKU:RE-ME-4-RS-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitter Bak Renault Megane IV Rs - Avansert, Holdbar og Stilig

Sidesplitter Bak Renault Megane IV Rs er den ultimate tilbehørsoppgraderingen for din bil. Enten du er ute etter en frisk look eller bare vil øke bilens estetiske appell, er denne diffuseren det perfekte valget. Den er laget av ABS-plast, et materiale som er sterkt og langvarig, og som er mye brukt i bilindustrien for å produsere støtfangere og andre karosserikomponenter. Med våre strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning, kan du være trygg på at dette produktet også tilbyr høy holdbarhet og fleksibilitet.

Estetisk Appell med Enkel Installasjon

Denne Renault Megane IV Rs-diffuseren er designet for å gi en drastisk estetisk forbedring. Den forvandler bilens bakdel uten nødvendige ekstra steg, gjør den svært enkel å installere selv for de uten tidligere erfaringer med bilmodifikasjoner. Alle monteringselementer og en instruksjonsmanual med klare instruksjoner følger med produktet.

Personlig Tilpasning

Diffuseren kommer i tre forskjellige etterbehandlinger; tekstur, glans, og karbonimitasjon. Uavhengig av stilen du går etter, vil du garantert finne en etterbehandling som komplimenterer din bils estetikk. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og vi garanterer deg produkter av høy kvalitet.