Sidesplitter Bak Renault Megane Mk4 Hatchback

MaxtonSKU:RE-ME-4-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitter Bak for Renault Megane Mk4 Hatchback - Maxton Design

Denne Sidesplitter Bak for Renault Megane Mk4 Hatchback er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien til å lage fabrikk-bumpere og andre deler av karosseriet. Gjennomgår strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet, fleksibilitet og kvaliteten på materialet.

Kvalitet og Holdbarhet

Denne Sidesplitter passer perfekt med din Renault Megane Mk4 Hatchback og vil gi et drastisk bedre utseende på bilen din. Den kommer monteringsklar med alt nødvendig monteringsutstyr og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som kreves.

Unikt Design og Finish

Du kan velge mellom tre typer finish, som inkluderer tekstur, glans, og karbonimitasjon. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og dette gir deg en ekstra sikkerhet for kvalitet og ytelse.

Rask Levering og God Kundestøtte

Bestill din Sidesplitter Bak i dag for rask levering. Vår proffessionelle kundestøtte er alltid her for å hjelpe deg med alle dine spørsmål og bekymringer. Kjøp med tillit fra en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.