Spoilerforlenger Renault Clio Mk3 Rs Facelift

MaxtonSKU:RE-CL-3-RS-CAP2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension for Renault Clio MK3 Rs Facelift 2009-2012: Upraad Your Vehicle's Look

Som bilentusiast har du sannsynligvis vurdert å gjøre endringer på kjøretøyet ditt for å gjøre det mer i tråd med din personlighet. En måte å oppnå dette på er å montere en Spoiler-forlengelse. Dette produktet øker den aerodynamiske effektiviteten og estetikken til kjøretøyet ditt. Denne spesifikke spoilerforlengelsen er perfekt for Renault Clio MK3 Rs Facelift 2009-2012.

Det komplette spoilerutvidelsessettet

Vårt spoilerforlengelsessett leveres klart til installasjon og inkluderer en Spoilerforlengelse med 3M-tape og en Fettreduserende Klut, populært kjent som en fettreduserende klut på engelsk, til slutt tilbyr deg et komplett sett for enkel og kvalitetsmessig montering.

ABS-plast i toppklasse

Spoiler-forlengelsen vår er laget av førsteklasses Abs-plast, et materiale spesielt designet for bruk i bilindustrien og kjent for sin strukturelle integritet og fleksibilitet. Bruken av ABS-plast skiller produktene våre ytterligere fra andre på markedet og sikrer deg utmerket ytelse.

Sertifisert kvalitetssikring

Dette produktet har mottatt et Tuv Materialgutachten-sertifikat, et kvalitets- og sikkerhetssertifikat som validerer produktets egnethet for bruk. Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, er vi fortsatt forpliktet til å tilby kun de beste utvidelsene til bilen din.

Invester i en pålitelig, toppytende og sertifisert Spoiler Extension for din Renault Clio MK3 Rs Facelift i dag!