Spoilerforlenger Fiat Tipo S-Design

MaxtonSKU:FI-TI-1-S-SW-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerforlengelse for Fiat Tipo S-Design

Avslør den sportslige karakteren til kjøretøyet ditt med vår holdbare og ugjennomtrengelige spoilerforlengelse spesielt laget for Fiat Tipo Station Wagon S-Design 2016- . Denne oppgraderingen er skreddersydd for å øke slankheten til bilen din, og gi den den racingånden den trenger.

Slitesterk ABS-materiale

Dette produktet er laget av ABS-plast, et materiale som er unikt utviklet for bilindustrien. ABS brukes ofte i produksjon av fabrikkstøtfangere og ulike karosserideler på grunn av sin imponerende styrke og fleksibilitet. Spoilerforlengelsen vår laget av dette materialet garanterer deg lang levetid og motstandsdyktighet.

Enkel installasjon

Settet vårt er komplett med en avfettingsklut for å sikre sikker feste og en spoilerforlengelse med 3M tape for enkel installasjon. Materialet er TUV MATERIALGUTACHTEN-sertifisert, noe som betyr at du kan stole helt på kvaliteten.

Autorisert distributør i Norge

Å kjøpe fra oss gir deg forsikringen om å kjøpe fra en pålitelig og autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Få din Fiat Tipo S-Design spoilerforlengelse i dag og opplev forskjellen!