Sidesplittere Bak Fiat Tipo S-Design

MaxtonSKU:FI-TI-1-S-SW-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak Fiat Tipo S-Design: Forbedre Utseendet og Kvaliteten på Din Bil

Unn deg selv den beste kvalitet med vår Sidesplittere Bak Fiat Tipo S-Design. Dette innovativt designet, TÜV-godkjent produkt er laget med den høyeste holdbarhet og fleksibilitet ved hjelp av ABS-plast. ABS-plast er sterkt foretrukket i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre kroppsdeler.

Streng Kvalitetskontroll for Høy Holdbarhet og Fleksibilitet

Vårt produkt gjennomgår strenge kvalitetskrav for å sikre at det gir den høyeste holdbarheten og fleksibiliteten. Dette er gjort for å sikre at det er TÜV-godkjent og opprettholder sine kvalitetsegenskaper over tid, noe som gir deg valuta for pengene.

Drastisk Bedre Utseende med Easy Fit Montering

Forbedre utseendet på bilen din med vår Sidesplittere Bak Fiat Tipo S-Design diffuser. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør prosessen enkel og problemfri.

Velg Din Foretrukne Etterbehandling: Tekstur, Glans eller Karbonimitasjon

Våre produkter kommer med tre typer etterbehandlinger: tekstur, glans, eller karbonimitasjon. Du kan velge den etterbehandlingen som passer best til din bil og personlig stil. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, noe som sikrer kvaliteten på våre produkter.