Sidesplittere Bak Chrysler Crossfire

MaxtonSKU:CHR-CR-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen Din med Sidesplittere Bak Chrysler Crossfire

Gi bilen din et nytt, elegant utseende med våre kvalitetssikre Sidesplittere Bak for Chrysler Crossfire. Disse sidesplitterne er designet for å oppgradere bilens estetikk, samtidig som de forbedrer aerodynamikken.

Kvalitetsmateriale og Holdbarhet

Våre Sidesplittere Bak Chrysler Crossfire er laget av slitesterkt ABS-plast, et materiale som er velkjent i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet går gjennom strenge kvalitetskrav, og er TÜV-godkjent for å garantere høy holdbarhet og fleksibilitet.

Enkel Montering og Brukervennlighet

Sidesplitterne kommer monteringsklare med alle nødvendige monteringskomponenter og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør installasjonen rask og enkel selv for Chrysler Crossfire eiere uten tidligere erfaring.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, som er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. Våre produktbeskrivelser er designet for å gi deg all nødvendig informasjon for å ta en informert beslutning og forbedre din shoppingopplevelse.