Sideskjørt diffusers Chevrolet CorveTTe C7

MaxtonSKU:CH-CO-C7-SD1+SD1RG
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers for Chevrolet Corvette C7: Forbedret Utseende og Høy Holdbarhet

I bilindustrien er ABS-plast en populær ingrediens i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, og vi har brukt nettopp dette materialet for å produsere vårt Sideskjørt diffusers for Chevrolet Corvette C7. Dette produktet er designet med høye holdbarhetsstandarder og er TÜV-godkjent for å sikre deg kvalitet og pålitelighet. Vi valgte ABS-plast på grunn av dets fleksibilitet og holdbarhet - egenskaper som er avgjørende for livet på veien.

Økt Aestetisk Appell

Ikke bare hjelper vårt sideskjørt med å gi bilen din et drastisk bedre utseende, det kommer også klar for monteringen. Med alle nødvendige monteringselementer og en tydelig monteringsmanual, trenger du ikke å bekymre deg for noen ekstra trinn. Legg til det faktum at det forbedrer begge sidene av bilen, og du har et must-have tilbehør for din Chevrolet Corvette C7.

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

Kjøp Sideskjørt Diffusers for din Chevrolet Corvette

Vi er dedikerte til å levere høykvalitets bil deler for din Chevrolet Corvette C7. Forbedre bilens utseende og holdbarhet med vårt sideskjørt diffusers laget av robust og fleksibel ABS-plast. Du kan stole på oss for kvalitetsprodukter og service.