Spoiler Cap Bmw 3 E91 M-Pack Facelift 08-11

MaxtonSKU:BM-3-91F-MPACK-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Bmw 3 E91 M-Pack Facelift 08-11: Optimal Kvalitet og Design

Bli med inn i verden av toppmoderne biltilbehør med vår Spoiler Cap Bmw 3 E91 M-Pack Facelift 08-11. Dette høykvalitets produktet er Laget av ABS-plast, kjent for sin usedvanlige styrke og fleksibilitet. Vårt produkt representerer den høyeste standarden i bilindustrien.

ABS-Plast: Exceptionel Styrke og Fleksibilitet

Vårt produkt er laget av ABS-plast, et materiale spesielt designet for bilindustrien. ABS brukes bredt i produksjon av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Karakterisert av økt styrke og fleksibilitet, er ABS-materiale klart til å tåle de tøffeste kjøreforholdene.

TÜV Materialgutachten-Sertifisert

Vi er stolte over å presentere vårt produkt som har fått TÜV Materialgutachten-sertifisering. Sertifiseringen garanterer at materialet som brukes er av høyeste kvalitet og trygghet. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge.

Komplett Sett for Bilforbedring

Med kjøp kommer en Spoiler Forlengelse Med 3M Tape og en Avfettningsklut som komplett sett. Dette gir deg alle verktøyene du trenger for en enkel og effektiv installasjon. Oppgrader bilen din med vår Spoiler Cap Bmw 3 E91 M-Pack Facelift 08-11.