Frontleppe Bmw 3 E46 Coupe

MaxtonSKU:BM-3-46-CE-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen Din Med Vår Frontleppe Bmw 3 E46 Coupe

Vår Frontleppe Bmw 3 E46 Coupe er en essensiell oppgradering for bilen din. Laget av det høykvalitets ABS-plast, et materiale som er anerkjent og mye brukt i bilindustrien. Vår Frontleppe er strengt kvalitetstestet og TÜV godkjent for å garantere topp holdbarhet og fleksibilitet. Dette vil utvilsomt øke bilens holdbarhet og sikkerhet mens du er på veien.

Sikring av kvalitet med TÜV-godkjenning og ABS-plast

Vi tar stor stolthet i kvaliteten på våre produkter. Vår Frontleppe Bmw 3 E46 Coupe gjennomgår godkjenningsprosessen av TÜV for å sikre høyeste holdbarhet og fleksibilitet. Med dette sørger vi for at du får et produkt av høy kvalitet som vil stå testen av tid.

Forbedret design og problemfri montering

Frontleppen vår vil gi en drastisk forbedring til bilens estetikk. Det følger også med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual, noe som gjør monteringsprosessen problemfri. Du slipper ekstra trinn, alt er klart til å bli montert rett ut av boksen.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan du være trygg på at du mottar kvalitetsprodukter av høy standard hver gang du handler hos oss.