Sidesplitters Bak Bmw M3 E46 Coupe

MaxtonSKU:BM-3-46-M-C-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak BMW M3 E46 Coupe: Forbedre din Kjøreopplevelse

Outstanding Kvalitet og Holdbarhet

Oppgrader BMW M3 E46 Coupé med vår Sidesplitters Bak. Diffuseren er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som er kjent for sin utmerkede holdbarhet og fleksibilitet. Denne plasttypen er ofte brukt i bilindustrien, spesielt til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vi sikrer alle våre produkter gjennom strenge kvalitetskrav og har mottatt TÜV-godkjenning for å sikre utmerket holdbarhet og materialkvalitet.

Drastisk Forbedret Utseende

Enhance the aesthetic appeal of the back of your car drastically with our diffuser. Den kommer monteringsklar, inkludert alle nødvendige monteringskomponenter sammen med en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ikke nødvendig med noen ekstra trinn for montering, noe som gjør det raskt og enkelt å oppgradere bilens utseende.

Autorisert Distributør av Maxton Design

Som en offisiell distributør for Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å bringe deg de beste bildelene på markedet. Vår Sidesplitters Bak BMW M3 E46 Coupe er intet unntak, og gir deg muligheten til å forbedre både funksjonaliteten og estetikken til bilen din.